Biologische eieren in de Beebox Maaltijdbox

De maaltijdbox is al lang geen nieuw begrip meer in Nederland. Partijen als HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en de AllerhandeBox van Albert Heijn zie je tegenwoordig veelvuldig op internet en in TV-commercials. Een wat minder bekendere, maar beslist geen kleine maaltijdbox aanbieder is de Beebox. Deze aanbieder verdient het om genoemd te worden, zeker wanneer we het hebben over het bereiden van heerlijke maaltijden en recepten met eieren.
Het mooie aan de Beebox Maaltijdbox is namelijk dat alle ingrediënten en producten in deze foodbox biologisch van aard zijn. Dit geldt dus ook voor de eieren. Deze zijn op een biologische manier tot stand gekomen. De kippen die deze eieren leggen hebben alle ruimte om te leven. Bovendien komen de eieren van echte 100% Hollandse boeren. De box inclusief deze biologische eieren wordt altijd lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Daar zit dan ook wel een prijskaartje aan, zul je denken. Nou dat valt mee! De Beebox is altijd goedkoper dan wanneer je dezelfde producten in een supermarkt zou kopen. Dat is mogelijk omdat alle producten rechtstreeks van de boer naar Beebox gaan. Er zitten dus geen (dure) tussenhandelaren tussen.
Met de Beebox maak je de lekkerste gerechten en maaltijden inclusief de genoemde biologische eieren. Wat dacht je van een heerlijke Aardappel-markeer schotel met eieren of van een heerlijke Asperges met Hollandaise saus inclusief de biologische eiren van Beebox. Stuk voor stuk culinaire toppers! Met Beebox eet je naast heel duurzaam en biologisch, ook nog eens ontzettend gezond en gevarieerd. Daarnaast ontvangt de boer een eerlijke prijs voor zijn eieren, groenten en melk. Een win-win-win situatie dus! Probeer de Beebox vandaag nog uit. De Beebox biedt zowel een maaltijdbox voor 1 persoon, voor 2 personen als voor 3 personen, en de boxen zijn geschikt voor 3 maaltijden. Bekijk ook eens meer aanbieders op Maaltijdbox.net. Zoals De Krat, de eerste maaltijdbox aanbieder van Nederland die net als Beebox biologische eieren in de kratten stopt.